ANA HOSPITALITY GROUP
REZERVARE CAMERA

REZERVARE CAMERA

Pentru validarea rezervarii avem nevoie de un numar de telefon valid.

Cererea dumneavoastra a fost trimisa.
Va vom contacta in cel mai scurt timp.

Alege data sosirii si data plecarii

Inchide

Despre ANA AIRPORT HOTEL

REZERVA MASA

Pentru validarea rezervarii avem nevoie de un numar de telefon valid.

este locul ideal pentru a începe planificarea călătoriei dumneavoastră la Sibiu, fie că este în interes de afaceri sau sejur turistic. ANA AIRPORT HOTEL  este privit de majoritatea oaspeţilor noştri ca unul din cele mai primitoare hoteluri din Sibiu.


ANA AIRPORT HOTEL  este locul ideal pentru a începe planificarea călătoriei dumneavoastră la Sibiu, fie că este în interes de afaceri sau sejur turistic.

Cea mai apropiată unitate de cazare de Aeroportul International Sibiu -sub 2 minute - şi la doar câteva minute de mers cu maşina de centrul orasului, hotelul de trei stele ANA AIRPORT HOTEL este unul modern şi elegant, care oferă cu mândrie servicii care depăşesc clasificarea sa.

De asemenea, în imediata apropiere a hotelului se află cunoscuta staţiune balneo-climaterică Ocna Sibiului, faimoasă pentru lacurile sărate.

Obiectivul hotelului ANA AIRPORT HOTEL  este acela de a îndeplini nevoile oaspeţilor săi şi de a-i face să se simtă cât mai bine, prin oferirea de servicii personalizate care nu doar îndeplinesc, ci depăşesc standardele de clasificare şi aşteptările clienţilor noştri, atât în hotel, cât şi în restaurant.

ANA AIRPORT HOTEL  a fost primul deschis de către ANA HOSPITALITY GROUP, fiind urmat de hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu şi hotelul Golden Tulip Ana Dome din Cluj Napoca.


Pentru a fi la curent cu tot ce e nou la Ana Airport Hotel, abonează-te la newsletterul săptămânal.

  Review-uri  

Am stat 4 zile, un grup de 6 persoane: mofturoase, dificile, sucite, dar ... spre surprinderea noastră, am fost suportaţi cu stoicism. Mulţumim pentru amabilitate, găzduire şi felicitări staff-ului pentru profesionalismul de care au dat dovadă.
Valeria Zdroba 28.03.2013 Vezi review-ul scanat » Vezi toate review-urile »

  Newsletter  

Abonează-te la acest newsletter pentru a primi ultimele noutăţi şi oferte despre ANA AIRPORT HOTEL din Sibiu.